Trackdays

Circuit trackdays zijn leuke en betaalbare evenementen om uw circuitervaring uit te breiden en een fijne, ‘snelle’ dag te beleven. Certainty Racing Team staat voor u klaar met technische ondersteuning en een goed geprepareerde, geschikte auto.

Een trackday is een leuke, laagdrempelige manier om op een circuit te genieten van uw (race)auto en uw racevaardigheid te verbeteren. Trackdays hebben ook minder leuke kanten. U moet zelf een geschikte auto meenemen, zelf banden wisselen en zelf eventuele technische problemen oplossen. Gelukkig biedt Certainty Racing Team uitkomst. Certainty biedt een ruime keuze uit geschikte auto’s, die u per evenement kunt huren. De ervaren crew van Certainty tekent daarbij voor de complete technische ondersteuning. U hoeft alleen maar te genieten van uw hobby!

Dutch Race Driver Business Club

Geïnteresseerd? Speciaal voor ondernemers en managers met een racelicentie organiseert de Dutch Race Driver Business Club circuitevenementen op onder meer Circuit Park Zandvoort, TT Circuit Assen, Zolder en Spa-Francorchamps. Ervaren instructeurs tillen u naar een hoger rijniveau. Kom eens kijken of, beter nog, schrijf u in!