Dutch Race Driver Organisation

De Dutch Race Driver Organisation organiseert laagdrempelige, betaalbare en vooral ook gezellige race-evenementen. De deelnemers genieten stuk voor stuk met volle teugen. De ervaren technische crew van Certainty Racing Team prepareert hun auto’s en verzorgt de service tijdens de evenementen. De rijders hoeven zich dus alleen op hun favoriete hobby te concentreren.

Certainty Racing Team ondersteunt met succes rijders in de diverse klassen van de DRDO. Certainty-coureurs hebben bijvoorbeeld al enkele keren de titel gewonnen in de DRDO BMW M3 Cup, de snelste raceklasse van de DRDO. Certainty is ook actief in de Standaardklasse, de instapklasse van de DRDO. Speciaal voor (jonge) rijders die hun debuut in de autosport willen maken, heeft Certainty enkele ‘ready to race’ Suzuki Swift Cup-auto’s beschikbaar inclusief intensieve rijderscoaching. Heeft u zelf een geschikte raceauto voor de DRDO die u bij Certainty Racing Team wilt onderbrengen? Welkom!  

Arrive & Drive

Certainty Racing Team biedt het ‘Arrive & Drive’ principe aan. Dat betekent dat de rijders zich nergens zorgen om hoeven te maken. Certainty verzorgt het onderhoud en de preparatie van de raceauto’s, het transport van en naar het circuit, de pitstops en de catering. De Certainty coureurs hoeven alleen hun racekleding mee te nemen. Het grote voordeel: ze kunnen onbekommerd en volledig van hun hobby genieten!    

In 24 uur uw racelicentie

Deelnemers aan de races van de DRDO moeten over een racelicentie beschikken. Ook daarbij kan Certainty u helpen. Bij de Dutch Race Driver Academy haalt u in een etmaal uw ‘race-rijbewijs’. Certainty verhuurt geschikte cursusauto’s, inclusief service en begeleiding op het circuit.