Renault Clio Cup

Certainty Racing Team is een succesvolle, vaste waarde in diverse Renault Clio Cup kampioenschappen. De meervoudig Clio Cup-kampioen is een competitieve thuishaven voor ervaren en onervaren coureurs en tevens een succesvolle relatiemarketing-partner voor sponsors.

Renault is een merk met een autosporthart. In Nederland worden bijvoorbeeld al 40 jaar lang professionele Renault merkencups georganiseerd. De Renault Clio Cup is een competitieve merkencup die wordt verreden met volbloed raceauto’s, tijdens aansprekende raceweekenden op de mooiste circuits. Certainty Racing Team heeft heel veel ervaring in de diverse Renault Clio Cups. Teameigenaar Dillon Koster reed al in 2003 in de toenmalige Clio Cup. Certainty Racing Team is al jarenlang als raceteam in de merkencup actief en heeft al twee Clio-kampioenschappen behaald. Rijders bij het team, ervaren of onervaren, doen daar hun voordeel mee!    

Momenteel neemt Certainty Racing Team deel aan de Clio Cup Benelux en de Clio Cup Central Europe.

Sponsors

Certainty Racing Team werkt nauw samen met een aantal trouwe sponsors, die vaak al jarenlang aan het team zijn verbonden. De sponsors annex partners ontvangen hun relaties tijdens de raceweekends van het team. De genodigden krijgen als VIP-gast een uniek kijkje achter de autosportschermen. Ze genieten onder meer van de uitstekende catering en de inside information die zij van de coureurs krijgen. De samenwerking tussen Certainty Racing Team en sponsors gaat veel verder. De mogelijkheden zijn legio, kijk ter inspiratie maar eens bij Certainty Evens & Incentives!